Managed hosting door True

IGEL stelt ETC Pluz aan als distributeur

 

IGEL Technology, fabrikant van thin client-computers, heeft een distributieovereenkomst getekend met ETC Pluz.

“We zijn blij met de samenwerking met ETC Pluz”, zegt Erhard Behnke, manager sales & support van IGEL Technology. “Het bedrijf behaalt reeds goede resultaten met de distributie van Citrix en heeft veel kennis in huis op het gebied van server based computing. We vergroten hiermee dan ook ons bereik in het Nederlandse partnerlandschap significant en helpen aan de andere kant ETC Pluz tegemoet te komen aan speciale wensen van de klant door maatwerk te kunnen leveren.”

Volgens Rene Hendriks, business development manager bij ETC Pluz, zal de overeenkomst met IGEL kanaalpartners van ETC Pluz voordelen bieden bij de stijgende vraag naar server based computing-oplossingen in de markt. “De samenwerking met Igel onderstreept ons streven om voorop te lopen. De Clever Clients van Igel passen in ons streven naar een SMB-propositie met unieke producten. Producten die waarde toevoegen op het vlak van 'easy to do business', kwaliteit, waarde (lees concurrentiepositie prijs/marge voor de reseller), support, creativiteit/flexibiliteit en innovatie. Wat we met name uniek vinden aan Igel is de flexibiliteit in de oplossingen en de lage TCO in het beheer van client-/server-omgevingen. We zijn ervan overtuigd dat we met name onze Citrix-klanten iets extra’s te bieden hebben met Igel.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1616384). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.