Managed hosting door True

Brain Force neemt Systeam over

 

De Brain Force Holding heeft een contract getekend voor de overname van alle aandelen van Systeam Ingenieursbüro für Datenkommunikation und Informatik. De volledige overname zal op 1 oktober zijn afgerond. Met deze overname breidt Brain Force zijn dienstenaanbod uit en verstevigt het bedrijf zijn positie in de markt voor managed services.

Systeam is gespecialiseerd op het gebied van managed services en biedt een breed scala aan producten en diensten voor het beheer van netwerken. Het aanbod strekt zich uit van losse producten tot het outsourcen van it-netwerken met een constante hoge beschikbaarheid. Hiertoe heeft Systeam langlopende overeenkomsten met zowel bedrijven uit het mkb-segment als met multinationals. Het uit 150 personen bestaande Systeam realiseerde in 2005 een omzet van 17 miljoen euro. Systeam heeft circa 50 klanten in uiteenlopende branches. Naast het hoofdkantoor in Langen heeft het bedrijf kantoren in München, Hamburg en Amsterdam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1594176). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.