Managed hosting door True

Compricon Nederland wordt Astaro-distributeur

 

Met ingang van 1 juni is Compricon officieel distributeur van Astaro. Door dit distributieschap en door het aantrekken van nieuwe salesmensen zet Compricon concrete stappen om de Security Business Unit volwassen te maken. Binnen deze unit profiteren alle partners van dit nieuw verworven distributieschap. Alle bestaande partners krijgen een gratis training om met Astaro-kennis te maken.

Astaro verwacht met de aanstelling van Compricon haar marktaandeel in Nederland en België flink te vergroten. “Wij zien in Compricon een professionele organisatie waar veel kennis zit”, zegt Andre Scheffknecht, sales director van Astaro. “Met het bestaande partnerprogramma en een goede productrange bieden we samen volop mogelijkheden voor de reseller. Bovendien zijn onze producten zo goed ontwikkeld dat we op basis hiervan al een voorsprong creëren voor onze resellers.”

Compricon Nederland is zeer positief over deze nieuwe vendor. Kort na elkaar heeft de distributeur Zyxel, Kaspersky en nu dus Astaro binnengehaald. Er zijn mensen aangenomen voor deze uitbreiding en de support engineers zijn op het hoogste niveau getraind. “Na een periode van verkenning en overleg, zijn we erg blij dat we aan de slag kunnen met Astaro”, aldus Frank van Kessel, sales manager Compricon. “De eerste gesprekken met resellers zijn zeer positief. Op dit moment hebben we al een aantal demo’s uitstaan en men is met name enthousiast over de enorme hoeveelheid features en natuurlijk de gebruiksvriendelijke interface. Hiermee kan de reseller de concurrentie aangaan met o.a. Checkpoint en Netscreen. Zowel op basis van functionaliteit als prijs kunnen we samen deze concurrentie aan.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1572294). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.