Managed hosting door True

Stebis in zee met Amerikaanse AcomData

 

Stebis heeft de distributierechten verworven voor de producten van AcomData. Deze Amerikaanse producent biedt een lijn met data storage- en multimediaproducten, waaronder desktop- en portable drive-behuizingen.

“De producten van AcomData vullen ons huismerk Magic uitstekend aan”, zegt Ger Neef, product group manager bij Stebis. “De portable drive-behuizingen zijn uit aluminium vervaardigd, zeer compact, uiterst lichtgewicht en toch kras- en schokbestendig. Bovendien geven ze de warmte van de diskdrive heel goed af aan de omgeving en dankzij de passieve koeling is het device geruisloos. Stebis gaat de varianten zonder en met push-button back-up functie (gebundeld met EMC/Dantz Retrospect) in retailverpakking leveren, en als AcomData branded product.”

“We zijn erg blij dat Stebis de distributie van onze producten op zich genomen heeft”, zegt Titus Wu, ceo van AcomData. “Onze producten werden al in Nederland verkocht, maar nog niet onder onze eigen merknaam. En dat terwijl het merk AcomData zowel in de VS als veel andere landen heel sterk is.”

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1508663). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.