Managed hosting door True

Op de eerste rij tijdens het WK met GN Netcom

 

In samenwerking met Atis Telecommunicatie zorgt GN Netcom ervoor dat resellers op de eerste rij zit tijdens het WK 2006. Van 9 mei tot 1 juni 2006 kunnen zij bij aankoop van bepaalde GN Netcom-producten punten sparen voor prachtige prijzen. Bij 1000 gespaarde punten wint men de hoofdprijs: een lcd-scherm ter waarde van 1000 euro.

Het systeem is simpel. Bij aankoop van elke GN 9330 en GN 9330 USB headset zijn de eerste 20 punten binnen. Voor elke GN 9350 zijn dit er zelfs al 30. En met 100 punten valt de reseller al in de prijzen. GN Netcom houdt bij hoeveel punten de reseller scoort tussen 9 mei en 1 juni 2006. Afhankelijk van het aantal punten kan men kiezen uit zes prijzen: dvd-speler (100 p.), beertender (200 p.), dvd-recorder (400 p.), home cinema set (600 p.), beamer (800 p.) en natuurlijk de hoofdprijs: het lcd-scherm (1000 p.). De gescoorde punten kunnen door de reseller zelf ingedeeld worden. GN Netcom en Atis Telecommunicatie zorgen ervoor dat de prijzen binnen zijn voor het WK start, zodat men op eerste rij zit tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1474055). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.