Managed hosting door True

Invision en EveryAge samen verder

 

De internetspecialisten Invision Eindhoven en EveryAge uit Amstelveen gaan per 1 juli 2003 samen verder onder de naam Invision Interactive Communication.

De naamswijziging vormt de laatste fase van de integratie van beide bureaus in de Zandbeek Communication Group. Invision adviseert opdrachtgevers over hun internetbeleid en ontwerpt en bouwt digitale oplossingen voor marketingcommunicatie en e-commerce. De twee adviesbureaus hebben tien jaar zelfstandig en winstgevend bestaan en dat is een uitzonderlijke prestatie in de internetbranche. ’Maar we zien dat internet in een nieuwe fase is beland. De integratie met overige communicatiediensten wordt voor onze opdrachtgevers steeds belangrijker,’ zegt Theo Kroese, die samen met Jan Schenk het directieteam vormt van Invision. ’Omdat de dienstverlening van beide bureaus elkaar prima aanvult, is in het verleden al vaak intensief samengewerkt. Nu beide bureaus onderdeel van de Zandbeek Communication Group zijn, is deze naamswijziging een logisch sluitstuk van de integratie. Onze herkenbaarheid in de markt wordt er door vergroot.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1409). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.