Managed hosting door True

Portland biedt Windows-migratie via website

 

Portland Europe heeft www.windowsmigratie.nl geopend. Het bedrijf biedt via zijn website één complete Windows-migratie aan klanten en partners, van software-inventarisatie en migratie tot en met softwaredistributie en de training van systeembeheerders.

Op deze wijze onderstreept Portland zijn strategie om bedrijven van eersteklas software, kwaliteit en eenvoud te voorzien. Zo beleven ze meer plezier aan IT tegen lagere beheerskosten en wordt de terugverdientijd van de IT-investeringen ingrijpend bekort. De line-up van www.windowsmigratie.nl en daarmee van Portland Europe betreft een combinatie van software voor inventarisatie (Centennial Discovery), migratie (Desktop DNA) en distributie (Prism Deploy). Wie twijfelt aan zijn vaardigheden om een Windows-migratie goed uit te voeren, wie het maximale uit zijn pakket wil halen of wie de migratiekosten wil beperken en beheersen kan zich bij Portland inschrijven voor een (tijdelijk) gratis migratietraining. Het migreren van Windows is dankzij al deze middelen voor geen enkele organisatie een probleem.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1379). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.