Managed hosting door True

404 het begin van het world wide web

 

HAARLEM - Wie op zoek is naar e-strategy specialisten kan nu terecht bij 404-network. Bij dit nieuwe bedrijf hebben zich ruim 20 e-specialisten aangesloten.

404-network is begonnen als initiatief van Bert Tiggelaar en Egbert Jan van Bel. Na een voorbereiding van een half jaar is het deze week gelanceerd. 404-network bestaat uit zelfstandig werkende, onafhankelijke specialisten, maar opereert als één bedrijf. De doelstelling van dit bedrijf is om een aanspreekpunt te bieden aan grotere Nederlandse ondernemingen. Deze kunnen dan kiezen uit drie manieren waarop ze de kennis en ervaring van de 404-partners willen inzetten. Begeleiding neemt een dagdeel per week in beslag. Hierbij kan men denken aan on-the-job begeleiding, expertadvies of kennisoverdracht. Drie tot twaalf maanden is er bijvoorbeeld voor het tijdelijk leiden van een business unit, afdeling of team of om een interim manager in te huren. De derde manier biedt een onderneming de kans om gebruik te maken van 404-maatwerktrajecten. Hierbij wordt een tijdelijk team van 404-specialisten samengesteld ten bate van visie-ontwikkeling, strategie-bepaling en implementatie van e-business initiatieven. Linda Vos van 404-network legt uit waar de naam vandaan komt: "Het een heel grappig verhaal of eigenlijk een moderne mythe. Deze vertelt dat het World Wide Web (WWW) begonnen is in kamer 404 van het Zwitserse CERN. Jonge wetenschappers zouden in deze kamer begonnen zijn met het succesvolle internet. 404 wordt nog steeds op het web gebruikt en er bestaat nog steeds een room 404. Daarmee is 404 het monument van het begin van het WWW, daar waar het fysieke proces begon. Met 404 begon de toekomst, tenminste, als dit verhaal waar zou zijn geweest... Hoewel eigenlijk niemand weet wanneer en waar het internet is begonnen, is deze mythe een mooie naam om ons initiatief uit te drukken." Theo Schellekens, Richard Lamb, Frans van Weeren, Jak Boumans, Arie den Boon, Toon Kok, Jacques Koster, Gerard Smits, Egbert Jan van Bel, Boudewijn de Wit, Claudia van Harinxma, Theo Slooten, Arend Ardon, Mark Popelier, Marjolein Rojo, Miro Schaap, Annet Gudde, Marcel Kalmeijer en Ben Tiggelaar zijn allen te bereiken via het centrale kantoor in Zeist. Meer informatie is te vinden op http://www.404-network.nl.   Tania Veldkamp  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/13446). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.