Managed hosting door True

TomTom wijst de weg naar het WK

 

TomTom wijst iedereen die het navigatiesysteem van de fabrikant gebruikt de weg naar het WK-voetbal. Letterlijk welteverstaan, want het bedrijf stelt gratis het WK Plus-pakket via zijn website beschikbaar waarmee allerlei verblijfplaatsen in Duitsland rondom het Nederlands elftal te vinden zijn.

TomTom weet de WK-koorts te laten stijgen doordat de stem van de Nederlandse coach de route door Duitsland aangeeft. Daarnaast heeft de fabrikant oranje als kleur gekozen voor de wegenkaarten. TomTom gaat echter nog een stapje verder. Het WK Plus-pakket brengt de oranjefan in Duitsland op de hoogte van de meest interessante nuttige WK-plaatsen. Zo geeft het systeem aan waar de hipste sportcafés, nachtclubs, restaurants, hotels en verblijfplaatsen van het Nederlands elftal zijn. Tevens biedt TomTom de locaties van de verschillende WK-stadions en de plaatsen in Duitsland waar de wedstrijden op een groot TV scherm uitgezonden worden. TomTom-gebruikers kunnen het WK Plus-pakket downloaden vanaf eind april 2006 op www.tomtom.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1244903). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.