Managed hosting door True

Met CA naar Nederland - Argentinië

 

Resellers kunnen bij Computer Associates meedoen met de WK Partner Competitie. De hoofdprijs: een 3-daagse reis (20-21-22 juni) inclusief vlucht, hotel, activiteitenprogramma en wedstrijdtickets voor de WK-voetbalwedstrijd Nederland - Argentinië op 21 juni in Stuttgart.

Resellers dienen zich aan te melden op www.ca.com/nl onder CA WK Partner Competitie. Pas na aanmelding is hij officieel CA WK Partner Competitie-deelnemer. CA houdt de omzetresultaten bij. Aan de hand van de resultaten worden de topscorers vermeld op de website. Deze wordt tweewekelijks bijgewerkt met up-to-date omzetresultaten. Op 12 juni 2006 worden de winnaars bekend gemaakt. Om in aanmerking te komen voor de wedstrijd Nederland - Argentinië moeten resellers gedurende de maanden april en mei minimaal 50.000 euro aan CA-omzet scoren. Uit alle deelnemers worden zes partners met het hoogste omzetresultaat aangewezen als de grote winnaars van de CA WK Partner Competitie.

Waar kun je mee scoren?

CA ARCserve Backup
BrightStor ARCserve Backup r11.5 van CA levert complete, veilige en betrouwbare end-to-end opslagbeveiliging en -beheer voor alle essentiële bedrijfsgegevens, voor alle apparatuur van laptops tot mainframe.

CA opties en agents
BrightStor ARCserve Backup r11.5 kan aangepast worden aan de behoeften van uw klant, ongeacht of die over één of meerdere servers beschikt of verschillende platforms gebruikt zoals Windows, NetWare, Linux of UNIX. U hoeft slechts een keuze te maken uit het uitgebreide pakket Options en Agents om een backup/hersteloplossing samen te stellen die net zo uniek is als het bedrijf van uw klant.

CA Integrated Threat Management
CA Integrated Threat Management is een oplossing die antispyware en antivirussoftware integreert met een centrale management console voor het beheer van de gevaarlijkste actuele bedreigingen voor de veiligheid van een IT omgeving.

CA Protection Suites
De Protection Suites van CA combineren de bekroonde CA technologieën voor beveiliging, opslag en migratie in één volledig geïntegreerde oplossing. Deze beperkt risico's tot een minimum, voorkomt storingstijd en reduceert de kosten van IT-beheer.

CA Antivirus
CA Antivirus biedt een uitgebreide antivirusbeveiliging voor zakelijke pc’s, servers en PDA’s; de meest accurate antivirus bescherming die bekroond is met verschillende Virus Bulletin 100% awards.

CA Pestpatrol
CA Pestpatrol beschermt tegen verminderde performance van pc’s, ongeoorloofde toegang tot systemen en diefstal van informatie. Deze software is gebaseerd op de grootste databank van definities van spyware en schadelijke programma’s en biedt dus de meest uitgebreide bescherming mogelijk.

CA Unicenter Desktop Management Suite
Dit is een bundeling van een aantal Desktop Management oplossingen om de informatieoverdracht binnen organisaties optimaal te managen. De bundel bestaat uit Unicenter Software Delivery, Unicenter Asset Management en Unicenter Remote Control.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1238534). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.