Managed hosting door True

Avaya FIFA Business Partner Incentives

 

Avaya komt met het FIFA Business Partner Incentives-programma. Dit houdt een scala aan incentives in waarbij business partners kunnen meeprofiteren van de Avaya-sponsoring van het WK-voetbal.

Zo kunnen Avaya business partners een banner van de FIFA downloaden die ze dan op tezamen met het eigen logo op hun homepage kunnen zetten. Zodoende kunnen zij hun klanten de mogelijkheid bieden om WK-kaarten te winnen. Daarnaast heeft Avaya de incentive ‘Take Your Team to the FIFA World Cup’, een actie om de best presterende enterprise business partner in EMEA te belonen op basis van omzetten en klanttevrdenheid. De meest in het oog springende actie is de IP Office Sales Incentive. Hierbij kan elke business partner van Avaya twee kaarten voor willekeurige wedstrijden winnen als hij meer dan vijf IP Office 406/412 ‘all in one’ communicatiesystemen voor het MKB verkoopt. Tot slot heeft Avaya in Frankfurt een FIFA-lab ingericht waar business partners klantevenementen kunnen organiseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1228641). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.