Managed hosting door True

BullGuard werkt samen met Media Markt in België, Nederland en Luxemburg

 

BullGuard, specialist in gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor pc en mobiele toepassingen, is blij de samenwerking met Media Markt, de IT superstore, in de Benelux aan te kondigen.

Vanaf maart 2006 is BullGuard Internet Security Suite 6.0 beschikbaar in alle winkels van Media Markt in de Benelux. De versie 6.0 van BullGuard Internet Security is de meest recente update van het meest volledige beveiligingspakket dat BullGuard aanbiedt aan Internetgebruikers.

"Media Markt is één van de meest progressieve en vooruitstrevende retailers in Europa en we zijn zeer tevreden om met hen het publiek in de Benelux te benaderen." zegt Simon Draper, Business Development Director BullGuard. Hij voegt hieraan toe: "Media Markt was snel overtuigd omwille van het revolutionaire renewal beleid dat BullGuard voert. Retailers verkopen het product voor één jaar en krijgen voor elke vernieuwing op het eerder verkochte product een percentage van de marge."

"De gebruiksvriendelijkheid van de BullGuard beveiligingsoplossingen en de live chat support services zullen de basis vormen van de marketing pitch die we voeren naar de eindgebruikers in de Benelux", vertelt Filip Van Ryn, Benelux Region Manager BullGuard. "We lanceren BullGuard Internet Security 6.0 in alle 22 winkels van Media Markt in Nederland en de 9 vestigingen van de keten in België."

Het product zal in de winkels ondersteund worden door visuele marketing tools van Wannahaves met Innovations TV in de winkels en Wannahaves TV in Taxi's. De aanwezigheid in het Wannahaves magazine zal voor extra ondersteuning zorgen. Distributie en logistieke support gebeurt in samenwerking met Micro Media B.V., Didi Trade and Distribution en Ingram Micro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1220047). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.