Managed hosting door True

Panda ondersteunt resellers met renewalboxen

 

Panda Software Benelux komt op 10 maart met renewalboxen die Nederlandse resellers extra gaan ondersteunen en stimuleren. Deze renewalboxen, licentieverlengingen voor Titantium Antivirus en Platinum Internet Security, bevatten naast een CD met de laatste master ook een 'quick installation guide'.

Panda Software wil op deze manier resellers in Nederland extra ondersteunen en stimuleren door hen extra voordelen te geven. Eerste voordeel is dat resellers groeiende marges krijgen waardoor een hogere omzet kan worden behaald. Daarnaast denkt Panda dat de boxen voor een verhoogde traffic zullen zorgen naar de resellers toe. Dit biedt resellers dan weer de mogelijkheid tot upselling door ook andere producten of diensten onder de aandacht van de klant te brengen. Verder kan de eindgebruiker voor een volledig gamma bij zijn reseller.

De nieuwe renewalboxen die via de resellers verkocht worden zorgen voor een extra verkoopskanaal voor de eindgebruiker. De klant kan de aanschaf van een renewalpakket combineren met andere aankopen wat informatie- en dienstverstrekking ten goede komt. Panda Software Benelux start vanaf 10 maart met de order intake. De renewalboxen zullen verspreid worden via de distributeurs Stebis, SecureComm, Actebis, Bell Microproducts en Alcom.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1175795). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.