Managed hosting door True

WebEx benoemt nieuwe vice president EMEA

 

WebEx Communications, leverancier van on-demand collaboration-oplossingen, heeft Bert van der Zwan benoemd tot vice president EMEA.

Van der Zwan beschikt over meer dan twintig jaar managementervaring in de Europese technologiemarkt. Hij was onder andere acht jaar werkzaam bij netwerkonderneming 3Com. Van der Zwan is afkomstig van Action Engine, een joint venture van Microsoft en Intel, waar hij werkte als managing director. Dit bedrijf levert applicatieplatformen voor mobiele apparatuur. Hij was in die rol verantwoordelijk voor alle activiteiten in het EMEA-gebied. Zo vervulde hij een sleutelrol in het bouwen van relaties met mobiele operators, relevante kanalen en grote hardwareleveranciers.

‘Ik ben erg enthousiast over het feit dat ik nu actief ben bij de marktleider op het gebied van software-as-a-service,’ zegt Van der Zwan. ‘Zeker nu Europese bedrijven de voordelen van on-demand software langzamerhand gaan onderkennen. De kostenbesparingen, snelle implementatie en naadloze integratiemogelijkheden hebben geleid tot opmerkelijke marktgroei. IDC noemde WebEx onlangs de nummer één op het gebied van software-as-a-service, dat geeft wel aan dat het bedrijf in een sterke positie is om te profiteren van de vraag.’

‘De ruime ervaring van Van der Zwan in de telecommunicatiemarkt en met strategische applicatieplatformen zal onze positie de EMEA-regio verder versterken,’ zegt Subrah Iyar, bestuursvoorzitter en CEO van WebEx. ‘Het benoemen van senior management van dit kaliber is erop gericht ons leiderschap in de markt verder te versterken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1135687). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.