Managed hosting door True

Morningstar en Open Text intensiveren samenwerking

 

Morningstar Systems, leverancier van context management en enterprise content management (ECM), en Open Text, leverancier van ECM-software, hebben hun bestaande partnerrelatie versterkt. Morningstar Systems gaat het aantal implementaties gebaseerd op de Livelink ECM-productsuite van Open Text uitbreiden.

Morningstar Systems en Open Text werken al jarenlang samen, maar hebben besloten die samenwerking verder te intensiveren. Dankzij de versterkte relatie kan Morningstar Systems gebruikmaken van Open Text-oplossingen ter ondersteuning van onder andere records management, collaboration, compliance en information lifecycle management.

René Beulen, directeur van Morningstar Systems: ‘Open Text is één van de belangrijkste spelers op het gebied van ECM. Hun producten en strategie sluiten zeer goed aan op onze benadering van Context Management. We zien er dan ook naar uit om meer klanten te voorzien van ECM-oplossingen van Open Text.’

Gertrude de Visser, alliance manager bij Open Text: ‘Morningstar Systems heeft jarenlange ervaring met de implementatie van Livelink ECM en beschikt dan ook over veel kennis van zaken. Het bedrijf kenmerkt zich door een actieve salesbenadering. Het is een productieve partner die veel energie steekt in de positionering van ons product. Bovendien is Morningstar Systems een expert in het vertalen van een ECM-infrastructuur naar de specifieke context van een organisatie. We kijken dan ook uit naar deze versterkte samenwerking.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1135174). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.