Managed hosting door True

Check Point en RSA Security gaan samenwerken

 

Check Point Software Technologies, wereldwijd leverancier in internetbeveiliging, en RSA Security kondigen vandaag een uitgebreide samenwerking aan voor het leveren van een sterk beveiligingsplatformen voor toegang op afstand die beschermd is door krachtige identiteitscontrole.

De twee bedrijven zullen RSA SecurID met tweevoudige identiteitscontrole integreren met de beveiligingsgateways van Check Point: de VPN-1 Express productreeks en Check Point Connectra. Zodoende worden gezamenlijke klanten geholpen bij het beheren en beschermen van vertrouwde eindgebruikeridentiteiten. Dit vereenvoudigt de implementatie van toegang op afstand en maakt kostenbesparingen mogelijk.

‘We zien momenteel een verschuiving in de implementatie van oplossingen voor toegang op afstand,’ aldus Ken Fitzpatrick, chief marketing officer van Check Point Software Technologies. ‘Klanten zoeken oplossingen met geconsolideerde beveiligingsfuncties op één enkel platform. Dit verlaagt de totale kosten door het vereenvoudigen van beheer en implementatie. RSA Security en Check Point zijn een samenwerkingsverband aangegaan om twee van de beste beveiligingsoplossingen te leveren, de veiligste VPNs gecombineerd met krachtige tweevoudige identiteitscontrole. Dit brengt de hoogst beschikbare beveiligingsniveaus naar één enkel, eenvoudig te implementeren platform.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1131663). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.