Managed hosting door True

Nieuwe accountmanager bij NEC Computers

 

Stefan Siegers is in dienst getreden bij NEC Computers in Wijchen. Siegers versterkt het salesteam Zuid als accountmanager. In deze functie zal hij de contacten met bestaande NEC-partners onderhouden en nieuwe contacten opbouwen in Zuid-Holland, Zeeland, westelijk Utrecht en Noord-Brabant.

Siegers heeft ervaring opgedaan als (account) manager in de fastfood-, telecomretail- en datasupplies-branche. Zo heeft hij als accountmanager voor VastNet KPN en KPN Digitale TV de externe retail begeleid en ondersteund. In deze functie heeft hij affiniteit gekregen met de dagelijkse gang van zaken bij resellers en retailers.

Siegers: ‘Ik ben verantwoordelijk voor de verkoopresultaten van het NEC-portfolio bij verschillende accounts. In deze functie bouw ik aan de relatie met zowel inkopers als verkoopteams van resellers en werk ik samen met hen aan een goede relatie met de eindgebruikers. Na jaren in de retail-branche gewerkt te hebben, is het een echte uitdaging om bij NEC in het business-to-business-segment aan de slag te gaan.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1131360). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.