Managed hosting door True

Copaco Nederland distributeur van Ergotron

 

Copaco Nederland heeft een distributiecontract getekend met Ergotron Nederland, fabrikant van bevestigingssystemen voor LCD- en plasmamonitoren en tv's.

Alle Ergotron-producten zijn ontworpen om de kijkervaring te vergroten, stress te verminderen en de productiviteit te verhogen. ‘Wij verwachten dat Copaco Nederland een geschikte partner is om onze producten met LCD- en plasmamonitoren te bundelen om zo een totaaloplossing te kunnen bieden,’ aldus Stefan Baas, sales en marketingmanager Ergotron Nederland.

‘Met de producten van Ergotron bieden wij onze klanten ergonomische monitorbevestigingsoplossingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding,’ zegt Maikel Bongers, business unit manager products Copaco Nederland. ‘We zien met name dat de grotere LCD en plasma monitoren in opkomst zijn en dit is ook een hard groeiende productgroep binnen Copaco Nederland. Ergotron heeft hiervoor een aantal baanbrekende wandbevestigingen ontwikkeld. Door deze producten in ons assortiment op te nemen zijn wij nog beter in staat aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1128991). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.