Managed hosting door True

Novell helpt partners bij exploitatie Linux-markt

 

Novell gaat vandaag van start met het Springboard ISV programma, waarmee het bedrijf EMEA-partners helpt te profiteren van de groei in de Linux markt. Daarnaast gaat op 16 februari in Nederland het ISV Linux development Program van start in samenwerking met IBM.

Het nieuwe Springboard ISV programma voor ISV's en andere partners van Novell is speciaal opgezet om deze organisaties via bewustwording en educatie de kans te bieden effectief in te spelen op dit enorme potentieel en mee te profiteren van een zeer lucratieve bron van nieuwe inkomsten.

Daarnaast begint Novell vanaf 16 februari  in samenwerking met IBM met het ISV Linux Development Program. Dit programma helpt onafhankelijke software ontwikkelaars hun bestaande applicaties geschikt te maken voor Linux. Het programma richt zich hierbij niet alleen op technologische ondersteuning bij het porten van de software, maar ook op de marketing- en verkoopondersteuning voor de deelnemende partijen.
Het programma bestaat uit drie onderdelen, te weten: 

  •  Kennisoverdracht over Linux om ISV´s te helpen hun applicaties naar Linux over te zetten.
  • De deelnemende ISV wordt geintroduceerd bij bestaande Novell en IBM partners, zodat reseller netwerken kunnen worden opgezet en uitgebouwd.
  •  ISV´s en resellers wordt de mogelijkheid geboden om op een Novell-IBM klantendag hun diensten en producten te presenteren aan eindgebruikers.

Het ISV Linux development Program gaat op 16 februari van start tijdens de ISV Awareness Session, welke gehouden wordt op het Nederlandse hoofdkantoor van IBM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1112618). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.