Managed hosting door True

APC breidt trainingsaanbod uit

 

American Power Conversion (APC) introduceert Data Center University, een online trainingssinstituut voor IT-professionals, engineers en personen die betrokken zijn bij het inrichten en beheren van serverruimtes en datacenters. Daarnaast hebben resellers met Data Center University een effectieve tool in handen om hun eigen medewerkers en klanten te trainen.

Data Center University biedt zowel klassikale trainingen als training via het web. In eerste instantie worden veertien basistrainingen en zes trainingen voor gevorderden aangeboden. Deze laatste categorie behandelt onderwerpen als inrichting, opbouw en beheer van datacenters. De trainingen zijn beschikbaar via www.datacenteruniversity.com en kosten 79 dollar per training.

De trainingen zijn leverancieronafhankelijk en samengesteld door datacenter-executives met jarenlange ervaring. Ze richten zich op de bedrijfskritische technologieën en best practices die relevant zijn voor het goed functioneren van een hoogwaardige, schaalbare datacenter-infrastructuur. De meeste online trainingen zijn binnen een uur af te ronden.

‘Ons doel is datacenter-professionals te ondersteunen met praktijkgerichte trainingen in plaats van alleen theorie te behandelen,’ zegt Peter Uelen, countrymanager Benelux bij APC. ‘Door onze samenwerking met IEEE, een non-profit organisatie die zich inzet voor technologische vooruitgang, hebben IT-professionals nu toegang tot kwalitatief hoogwaardige, neutrale datacenter-trainingen. Daarnaast is de introductie van Data Center University goed nieuws voor onze resellers, die hiermee op efficiënte wijze eindgebruikers kunnen trainen en hun eigen kennisniveau hoog kunnen houden.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1099181). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.