Managed hosting door True

BAS Computers benoemt nieuwe directeur

 

BAS Computers heeft Ad van Schaik benoemd tot directeur BAS distributie Nederland. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de distributie activiteiten van BAS in Nederland. Van Schaik deed ruime ervaring op in eerdere functies bij Tech Data en Maxdata.

‘Wij zijn erg enthousiast over de komst van Van Schaik, BAS is er aan toe een volgende stap te zetten op distributie gebied en is ervan overtuigd in Van Schaik de kandidaat gevonden te hebben die uitvoering kan geven aan onze ambities op dit vlak,’ aldus Steven Bakker, managing director van de BAS Group.

Rob Burgerhoudt, managing director van Maxdata Benelux vindt het ‘bijzonder jammer dat Van Schaik bij Maxdata vertrekt. Maar gezien de uitdaging die hem geboden wordt bij BAS Computers is zijn keuze begrijpelijk. We nemen in goed overleg en harmonie afscheid, en ik wens hem dan ook veel succes bij deze volgende stap in zijn carrière Ad zal tot zijn indiensttreding bij BAS Computers zijn taak als salesmanager Distribution gewoon blijven vervullen, inmiddels zijn wij natuurlijk op zoek naar volwaardige opvolging.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1089847). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.