Managed hosting door True

ETC Pluz sluit distributieovereenkomst met C-it

 

C-it, The Early Warning Company, leverancier van beheerdiensten voor zowel ICT-als niet-ICT-systemen heeft met distributeur ETC Pluz een overeenkomst afgesloten voor haar monitorsoftware EPO.

De EPO-software wordt toegepast om vitale processen en kritische systemen binnen organisaties te bewaken en komt nu via ETC Pluz voor het MKB beschikbaar. C-it heeft vastgesteld dat het EPO-concept in de belangstelling staat van een reeks regionaal en verticaal georiënteerde resellers. Dat is de reden dat C-it samenwerking zoekt met distributeurs van ICT-producten en diensten.

ETC Pluz is enthousiast over het pragmatisch opgezette ontwerp gekoppeld aan de direct op resultaat gerichte functionaliteit van de EPO-software en ziet daardoor kansen voor haar klanten. Mark Elkerbout, verantwoordelijk voor de marketing van ETC Pluz, zegt: ‘Onze resellers zullen de EPO-monitorsoftware van C-it ongetwijfeld op waarde weten te schatten, omdat veel van hun klanten dagelijks tegen de problematiek van het ultra-effectief beheren van kritische systemen aanlopen. Wij zullen de communicatie rondom EPO naar de markt zeer binnenkort opstarten. Ons resellerkanaal zal de verkoop van het veelzijdige EPO-pakket beslist omarmen.’

C-it’s directeur Henny Oord voegt toe: ‘Hoewel ETC Pluz al meer dan 25 jaar een bekende ICT-distributeur is, ervaren wij hun toekomstgerichtheid als verfrissend. Voor ons is ETC Pluz beslist geen doorsnee ‘distri’, wij weten dat het EPO-concept prima wordt ondersteund door ICT-professionals van ETC Pluz die een brede ervaring hebben met management- en beheersoftware. Bovendien maakt ETC Pluz deel uit van een internationale organisatie, waardoor de stap naar Europese distributie voor ons makkelijker wordt. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een vruchtbare samenwerking tussen ETC Pluz en C-it.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1079964). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.