Managed hosting door True

Netlink stelt salesveteraan als sales director aan

 

Netwerkleverancier Netlink heeft zijn salesteam uitgebreid met Alex van Erning. Van Erning zal als sales director verantwoordelijk zijn voor het vormgeven van de salesorganisatie en het verder uitbouwen van Netlink's marktaandeel in de verschillende segmenten.

Van Erning zal zich met name gaan richten op het onderhouden van de relaties met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Daarnaast zal Van Erning zich richten op het efficiënter laten opereren van het sales team en de uitbreiding van het salesteam. In zijn nieuwe functie zal Van Erning direct rapporteren aan Willem Holterman, general manager bij Netlink.

‘Netlink is altijd al sterk vertegenwoordigd geweest in Nederland, maar om onze voorsprong te behouden waren we op zoek naar expertise,’ zegt Willem Holterman. ‘We staan aan de vooravond van grote veranderingen in de ICT-markt en de uitgebreide verkoopervaring en grondige marktkennis van Alex zijn een absolute versterking voor ons team.’

Voordat Van Erning bij Netlink in dienst trad, is hij werkzaam geweest bij BT IT&PS . Hier heeft Van Erning diverse salesfuncties bekleed. In zijn laatste functie als regiomanager Zuid-Nederland was hij volledig verantwoordelijk voor de activiteiten die BT IT&PS (voorheen Syntegra) ontplooide in deze regio. Van Erning had de leiding over zestig medewerkers. Naast BT IT&PS is Van Erning ook werkzaam geweest bij Syntegra, HCS Technology en Microlife als Sales manager network management, sales manager system management, account manager en als Service Analyst binnen de financiële wereld.

‘In mijn ogen zijn kennis, mensen en service de belangrijkste kernwaarden van een bedrijf,’ aldus Alex van Erning. ‘Deze visie sluit naadloos aan bij Netlink’s bedrijfsfilosofie. Netlink is de enige netwerkspecialist die deze kernwaarden combineert en ook daadwerkelijk uitdraagt. Ik ben er van overtuigd dat we met het combineren van Netlink’s expertise en service en mijn kennis van de markt onze klanten nog beter kunnen bedienen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1077471). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.