Managed hosting door True

Brocade: vier distributeurs Tapestry Fabric-partner

 

Brocade Communications Systems heeft de distributeurs ACAL, Bell Microproducts, Demand IT en InTechnology toegevoegd aan zijn Tapestry Fabric-partnerprogramma.

Het Tapestry Fabric-partnerprogramma, dat in september 2005 is gelanceerd, is speciaal ontwikkeld voor partners die de producten uit de Tapestry-lijn verkopen. Deze producten omvatten Brocade Tapestry Application Resource Manager (ARM), Brocade Tapestry Wide Area File Services (WAFS) en de onlangs aangekondigde Brocade Tapestry Data Migration Manager (DMM), een krachtig apparaat dat zich kenmerkt door gebruiksvriendelijkheid en hoge prestaties. ACAL, Bell Microproducts, Demand IT en InTechnology werken nauw samen met Brocade om deze producten en diensten aan te bieden aan het netwerk van pan-Europese resellers. Daarnaast zullen zij proactief Tapestry Fabric-partners gaan werven en deze specifiek trainen voor de regio waarin ze actief zijn.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1074236). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.