Managed hosting door True

Konica Minolta breidt salesteam Nederland uit

 

Konica Minolta Printing Solutions vergroot zijn salesteam met drie nieuwe medewerkers. Het nieuwe team heeft als opdracht het channel-netwerk in heel Nederland uit te breiden.

Hidde Doop is benoemd tot accountmanager voor Zuid- en Noord-Holland. Zijn primaire taak is om relaties met het reseller- en dealernetwerk te onderhouden en het netwerk uit te breiden met nieuwe resellerpartners. Doop is afkomstig van Ingram Micro. Hier was hij vijf jaar lang accountmanager voor de retailmarkt, waarbij hij verantwoordelijk was voor een aantal grote IT-resellers als Expert, Correct, RAF en Take it Now.

Gido da Graça vervult in het salesteam de functie van accountmanager voor de regio’s Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Hij is in deze regio’s verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met en ondersteunen van bestaande resellers en het uitbreiden met nieuwe kanaalpartners. De focus ligt daarbij op VAR’s. Da Graça was voorheen werkzaam bij MaxData, LaCie Benelux en Ingram Micro. Bij deze laatste werkgever was hij het langst in dienst en heeft hij ervaring opgebouwd op het gebied van het channel-netwerk.

Johan Hofmans is aangenomen als accountmanager voor de regio’s Rotterdam en ondersteuning voor Oost-Nederland. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met met name retailers en resellers. Hofmans is afgestudeerd in Commerciële Economie (HEAO) in Eindhoven. Konica Minolta is zijn eerste werkgever.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1028889). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.