Managed hosting door True

Danka nieuwe distributeur OKI Printing Solutions

 

Danka Office Products en OKI Printing Solutions hebben per 1 december 2005 een exclusieve overeenkomst afgesloten voor de distributie van de Executive-serie multifunctionals (MFP's) van OKI.

Deze MFP’s door Danka aangeboden op basis van een click-charge model: met de klant wordt een contract afgesloten waarbij deze per afdruk een bepaalde prijs betaalt. De Executive-serie bestaat uit drie verschillende types MFP’s: de C5510, de C5540 en de C9800. Het gaat om high-end modellen met paginasnelheden tot 40 pagina’s per minuut.

‘Onze Executive-serie is een productlijn die een hoge kwaliteit combineert met een Iage paginaprijs,’ zegt Korstiaan van Kleef, sales en marketing director van OKI Printing Solutions. ‘Dit wordt de komende jaren steeds belangrijker. Het distributiekanaal van Danka is zeer geschikt om deze high-end MFP’s aan te bieden op basis van het click-charge model en vormt een goede aanvulling op ons bestaande dealernetwerk. Met de samenwerking verwachten we onze positie in dit marktsegment verder te versterken.’

‘De prijs/prestatieverhouding van de Executive-serie van OKI is uitstekend en ook de kwaliteit en betrouwbaarheid zijn optimaal,’ aldus Rob Bagg van Danka. ‘Deze vormt een goede aanvulling op ons productaanbod. Bovendien biedt de samenwerking ons een goede ingang tot de IT-markt. OKI staat daarin goed bekend en brengt veel expertise mee vanuit de printeromgeving.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1026499). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.