Managed hosting door True

Microsoft en Blue Fox sluiten overeenkomst

 

Blue Fox Enterprises heeft een overeenkomst getekend met Microsoft voor de ontwikkeling van een toepassing voor het verticale industriesegment textiel en mode, als onderdeel van het Industry Builder Initiative van Microsoft.

Blue Fox baseert zich bij het ontwikkelen van deze toepassing op 37 jaar ervaring die zij heeft opgedaan met zijn Porini-productlijn. De toepassing zal worden geïntegreerd in Microsoft Dynamics Ax, voorheen genaamd Axapta. Microsoft gaat de samenwerking met Blue Fox aan omdat Blue Fox de eerste en enige onderneming ter wereld is die geïntegreerde softwareoplossingen levert aan de textiel- en mode-industrie, van ontwerp tot geïntegreerde productiebesturing en -beheersing.

Blue Fox verwacht de eerste versie van de nieuwe, op Axapta gebaseerde software te kunnen leveren in het vierde kwartaal van 2006. Blue Fox verwacht de ontwikkeling uit eigen bronnen te kunnen financieren en dat het in de loop van 2007 zal bijdragen aan de omzet. Blue Fox zal doorgaan met haar bestaande IBM-platform, maar bestaande ERP-klanten ook een vloeiende overgang naar het Microsoft Axapta platform aanbieden.

Sjoerd Eisma, bestuursvoorzitter van Blue Fox, zei dat de overeenkomst van groot belang voor Blue Fox is bij haar streven haar oplossingen wereldwijd te kunnen leveren aan elk textiel- en modebedrijf. ‘We werken hierin samen met Microsoft omdat hij een duidelijke strategie hebben voor het leveren van de beste verticale ERP-oplossingen (Enterprise Resource Planning) tegen de laagst mogelijke totale kosten voor de gebruiker. De klanten weten dat zij kopen bij één bron waar Microsoft achter staat. Dat is precies waar deze industrie op zit te wachten.’

Craig McCollum, vice president sales strategy bij Microsoft Business Solutions, zei dat het initiatief aantoont hoe Microsoft zich inspant om met partners in de hele wereld samen te werken om bedrijven innovatieve toepassingen te kunnen aanbieden. ‘Door de diepgaande sectorkennis van onze partners, zoals Blue Fox, te combineren met de innovatieve bedrijfstoepassingen en de ondersteuning-, onderzoek- en ontwikkelingsmogelijkheden die Microsoft biedt, kunnen wij onze wederzijdse klanten een uniek aanbod van toepassingen leveren, aldus McCollum. We hebben aandachtig naar onze klanten geluisterd, hun onvervulde behoeften gepeild en daarvoor dragen wij oplossingen aan.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1025895). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.