Managed hosting door True

OEM-overeenkomst SSA Global en StreamServe

 

StreamServe, leverancier van enterprise document presentment (EDP), heeft een OEM-overeenkomst gesloten met SSA Global, leverancier van bedrijfsoplossingen en -services. Binnen de overeenkomst levert SSA Global wereldwijd de EDP-software van StreamServe aan zijn klanten.

SSA Global heeft voor StreamServe’s EDP-oplossing gekozen om zo aan de diverse klantenbehoeften tegemoet te komen op het vlak van documentopmaak en -distributie. Met StreamServe biedt SSA Global zijn klanten een complete oplossing om uitgaande documenten in ieder gewenst formaat te vervaardigen en via één of meerdere media te distribueren.

‘Het structureren van documentgerelateerde processen is een bewezen methode om fors op kosten te besparen,’ aldus Cory A. Eaves, CTO bij SSA Global. ‘StreamServe EDP voorziet onze klanten van flexibele tools om op maat te kunnen communiceren met klanten en leveranciers en zo het maximale rendement te halen uit hun SSA Global-omgeving.’

‘SSA Global evalueerde een aantal oplossingen,’ zegt Chris Stone, CEO van StreamServe. ‘De keuze viel uiteindelijk op StreamServe vanwege onze krachtige document management-mogelijkheden voor alle externe communicatie. Deze overeenkomst is voor ons dan ook een belangrijke bevestiging van de meerwaarde die wij organisaties bieden. StreamServe EDP maakt het mogelijk om interne informatiesystemen eenvoudig om te zetten in dynamische, interactieve en klantgerichte communicatiesystemen. Gebruikers van SSA Global kunnen zo hun operationele efficiency verhogen en tegelijkertijd de klanttevredenheid verbeteren door op maat met hun klanten te communiceren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1019955). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.