Managed hosting door True

KPN en Philips vernieuwen overeenkomst

 

Met de ondertekening van een nieuw distributiecontract bekrachtigen KPN en Philips Business Communications (PBC) hun partnership op het gebied van bedrijfscommunicatiesystemen in de Nederlandse markt.

Het nieuwe contract betreft de distributie en ondersteuning van SOPHO hybride en IP- communicatiesystemen van Philips door KPN voor een nieuwe periode van drie jaar. Door de vernieuwing van het contract tussen KPN en Philips worden klanten bediend met convergente communicatieoplossingen op basis van IP. Hierbij zullen de grenzen tussen spraak, data, vast en mobiel steeds meer vervagen.

‘KPN en Philips werken al vele jaren samen en hebben een uitstekende positie opgebouwd op de Nederlandse markt voor bedrijfscommunicatie,’ zegt Bas Burger, directeur van KPN EnterCom Solutions. ‘ Het Philips-portfolio sluit uitstekend aan bij de wensen van onze klanten en zijn een essentieel deel van ons totale aanbod. We hebben er volledig vertrouwen in dat de nieuwe organisatie NEC Philips Unified Solutions ons de komende jaren een nog rijker portfolio aan IP-diensten zal bieden. Op basis hiervan kunnen we onze klanten innovatieve totaaloplossingen blijven bieden en daarmee tegemoet komen aan hun veranderende ICT-behoeften. Het voordeel is dat onze klanten hun bedrijfsprocessen verder kunnen verbeteren en hun ICT-kosten kunnen beheersen en/of verlagen. Tegelijkertijd wordt communicatie dankzij IP eenvoudiger, leuker en efficiënter.’

‘Wij zijn zeer ingenomen met de vernieuwing van het contract met KPN en hun vertrouwen in onze joint venture met NEC,’ zegt Ad Ketelaars, CEO van PBC. ‘Het bevestigt de goede relatie die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd en de uitstekende positie die we mede daardoor hebben verkregen op de Nederlandse markt. Het nieuwe contract maakt onderdeel uit van onze strategie om distributie via indirecte kanalen verder te versterken, ondersteund door een compleet Business Partner Programma. KPN heeft als Advanced Solution Partner hierin de hoogste distributiestatus.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1018040). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.