Managed hosting door True

Intermec autoriseert ruim 50 EMEA-channelpartners

 

Intermec Technologies heeft meer dan 50 Honours Premier Partners geautoriseerd om RFID-producten in Europa te verkopen en te ondersteunen.

Deze channelpartners ontvingen autorisatie na het afronden van de uitgebreide RFID-training door Intermec. Voor de Benelux zijn Bopack Systems, DatAction en Phi Data geautoriseerd. IBM en Zetes zijn op EMEA-niveau geaccrediteerd.

Ieder van de partners heeft de volgende workshops met goed gevolg afgerond: RFID-introductie, het installeren van RFID-oplossingen en RFID-software development. Deze trainingen bieden gekwalificeerde ingenieurs uitgebreide kennis van de ontwikkeling van RFID-oplossingen, van onderzoek tot installatie.

‘Met deze geautoriseerde partners is Intermec uitstekend voorbereid om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar RFID technologie in Europa,’ zegt Peter Howes, EMEA channel director van Intermec. ‘Ons uitgebreide trainingsprogramma voorziet partners van alle benodigde kennis over RFID waarmee we er zeker van zijn dat onze klanten de best mogelijke service krijgen.’

Robuuste Intermec RFID-producten omvatten de IF4 en IF5 fixed scanners, de IP4 mobiele scanner en de PM4I printer. Vele bedrijven wereldwijd hebben reeds met succes Intermec’s RFID-apparatuur geïmplementeerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/1015389). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.