Managed hosting door True

Fairphone verkoopt tweedehands toestellen

 

Fairphone 3

Fairphone, de Nederlandse fabrikant van duurzame smartphones, gaat tweedehandsmodellen verkopen. De refurbished toestellen zijn opgeknapt, getest en voorzien van een nieuwe of bijna-nieuwe batterij.

Fairphone staat bekend om zijn visie op duurzaamheid. Het bedrijf ontwikkelt smartphones die modulair zijn ontworpen. Dit betekent dat je alle onderdelen los kunt vervangen, wat de levensduur van de toestellen verlegt. Hierdoor vermindert het elektronisch afval (e-waste) en het gebruik van waardevolle hulpbronnen.

New Life Edition

Het model waarvan exemplaren refurbished worden aangeboden, is de Fairphone 3. Het origineel hiervan kwam in september 2019 op de markt. Het refurbished model krijgt de naam Fairphone 3, New Life Edition. De toestellen worden verkocht naast de nieuwe modellen die verkrijgbaar zijn.

De tweedehands telefoons zijn opgeknapt in Frankrijk en getest om volledige functionaliteit te garanderen, aldus de fabrikant. Bij de toestellen zit een batterij met ten minste tachtig procent van de oorspronkelijke capaciteit. Ze hebben twee jaar fabrieksgarantie, net als de nieuwe toestellen van dit model.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7416881). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.