Managed hosting door True

Janneke Driessen wint Women in Tech European Award

 

De winnaars van de Women in Tech European Awards, met tweede van links Janneke Niessen.

Tech-ondernemer Janneke Niessen heeft een Women in Tech European Award gewonnen. Ze kreeg de hoogste onderscheiding in de categorie Lifetime Achievement. Niessen ontpopte zich na de verkoop van haar online-advertentiebedrijf Improve Digital in 2013 als een actief investeerder in starters.

Ze stak als 'investeerder van het eerste uur' geld in SpaceX, Swogo, Polarsteps, Endeit Capital, Stylescript, TheNextCloset, Virtuat, Closure, Peerby, VanMoof, Bomberbot, Plugify en 7Write. In 2018 begon ze het venture capital-fonds CapitalT. Ook was ze mede-oprichtster van VCVolt, een platform waarmee verstrekkers van durfkapitaal techteams op een datagedreven manier kunnen beoordelen.  Verder zet ze zich in voor inclusiviteit en diversiteit in de tech-industrie.

Tijdens een prijsuitreiking in de RAI Amsterdam zijn in totaal acht vrouwelijke tech-experts en talenten beloond met een Women in Tech European Award. Naast Driessen bevond zich onder de winnaars ook de Nederlandse Raisa Ghazi, spreker en expert op het gebied van inclusieve technologie. Samen met Myriam Taylor won ze de Best Ally Award. De winnaar van elke categorie wordt finalist van de Global Awards die op 13 oktober in Dubai plaatsvinden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7413907). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.