Managed hosting door True

HP komt met ‘groen’ partnerprogramma

 

HP introduceert zijn HP Amplify Impact-programma. Dat moet het bedrijf helpen bij het ambitieuze doel om tegen 2030 's werelds duurzaamste en eerlijkste technologiebedrijf te zijn.

Amplify Impact omvat drie poten: een programma om partners te beoordelen, een programma om beter met resources om te gaan en een trainingsprogramma. Die onderdelen moeten helpen om de klimaatverandering te counteren, het verbeteren van mensenrechten en sociale rechtvaardigheid en het overbruggen van de digitale kloof. 

Partners die zich aansluiten bij het Amplify Impact-programma werken samen met HP om hun eigen werkwijze te evalueren en maken tegelijkertijd gebruik van de investeringen en initiatieven van het bedrijf. Tegen 2025 wil HP minstens de helft van de partners betrekken bij het vrijwillige programma. Deelnemers zullen worden erkend via certificering en een jaarlijks prijzenprogramma.

Het programma weerspiegelt de veranderende rol van bedrijven in de samenleving, zegt HP. Het concern wil hiermee immers zowel waarde creëren voor zijn aandeelhouders als een betere toekomst opbouwen voor alle belanghebbenden. ‘HP werkt al tientallen jaren aan duurzaamheidsdoelstellingen om positieve veranderingen teweeg te brengen. Het bedrijf wordt dan ook erkend als één van de meest duurzame bedrijven ter wereld en is bij uitstek geschikt om de HP Amplify-partnergemeenschap te ondersteunen met de middelen die hiervoor nodig zijn’, klinkt het. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7137216). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.