Managed hosting door True

Centric blijft Nederlands wielrennen sponsoren

IT-bedrijf nog een jaar hoofdsponsor KNWU

 

sponsor

Ict-dienstverlener Centric verlengt het hoofdsponsorschap met de Koninklijke Nederlandse Wieler Unie met ten minste een jaar. Centric sponsort de KNWU voor het wielerseizoen 2018 dat loopt tot oktober/november 2018. Het contract loopt echter tot december 2018 met een optie voor 2019. Het bedrijf sponsort het Nederlandse wielrennen sinds 2015.

Hans Schrijver, cco van Centric, over de verlengde sponsorovereenkomst. ‘De verwachtingen van de samenwerking zijn uitgekomen. We hebben genoten van de prestaties van het Nederlandse team de afgelopen jaren en zijn er trots op dat we verbonden blijven aan de wielersport. De sponsoring brengt mensen die betrokken zijn bij onze organisatie samen in beweging. Met de verlenging van het partnership kunnen we hier ook in de toekomst invulling aan geven en positief bijdragen aan de rol van de KNWU voor de wielersport.’

Ook Vincent Luyendijk, algemeen directeur KNWU, gaat in op de verlenging. ‘Wij zijn heel blij met de uitbreiding van de samenwerking tussen Centric en de KNWU. Centric is een topspeler in hun markt, met een duidelijke visie op het vinden en binden van talenten. Een perfecte match dus’.

Centric en KNWU

Centric biedt bedrijfssoftware, it-uitbestedingsdiensten, business process outsourcing (bpo) en detachering. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in Gouda. Daarnaast heeft de onderneming vestigingen in België (Oostkamp), Duitsland (Ratingen), Noorwegen (Oslo), Roemenië (Iasi) en Zweden (Sundbyberg).

De KNWU is de overkoepelende sportbond voor de wielersport in Nederland. De unie is er voor verschillende wielrendisciplines als wegrijden, veldrijden, baanwielrijden, mountainbike en BMX-races.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6334381). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Centric

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.