Managed hosting door True

Modiform schenkt hardware aan Leger des Heils

 

Productiebedrijf Modiform heeft een outsourcingcontract getekend met Pink Elephant voor het beheer van de it-infrastructuur. Door de transitie is een deel van de bestaande it-hardware niet meer nodig. Modiform schenkt het daarom aan het Leger des Heils.

Het Nederlandse familiebedrijf van verpakkingen en kweeksystemen voor de tuinbouw Modiform heeft een zevenjarig contract getekend met Pink Elephant.  Volgens Marc Konings, interim ict-directeur van Modiform, is er bewust gekozen voor een langdurige partnership. ‘De tuinbouwmarkt verandert snel en it is daarbij een steeds belangrijker aspect’, zegt Konings. Pink Elephant neemt in de eerste instantie het beheer van de it-infrastructuur over en gaat daarna ook de huidige systemen en processen van het bedrijf moderniseren. De hardware die door de transitie vrijkomt wordt daarom met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen geschonken aan het Leger des Heils.

Modiform heeft circa 150 medewerkers in dienst en zowel de werkplekomgeving als de onderliggende infrastructuur zijn volgens Konings aan vervanging toe. Konings: ‘Door de verouderde it te vernieuwen, kunnen we onze bedrijfsprocessen verbeteren en onze dienstverlening beter afstemmen op de wensen van onze klanten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5265352). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.