Managed hosting door True

Infotheek geeft 12.500 euro aan 3FM Serious Request

 

Van 18 tot en met 24 december 2011 vond 3FM Serious Request plaats bij de Beestenmarkt in Leiden. De Leidse IT-totaalleverancier Infotheek steunde dit initiatief met verschillende acties en heeft in totaal een bedrag opgehaald van €12.500,-.

Dit jaar vroeg 3FM Serious Request aandacht voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog. Dit jaar namen de 3FM DJ's Gerard Ekdom, Timur Perlin en Coen Swijnenberg plaats in het Glazen Huis in Leiden.

Van 23 november tot en met 24 december 2011 doneerde Infotheek voor elk verkocht Approved Selection-systeem € 5,-. Deze actie was van toepassing op alle Approved Selection PC's, workstations, notebooks, TFT-monitors en thin clients. Approved Selection is het keurmerk van Infotheek voor refurbished IT-hardware.

Daarnaast had Infotheek ook een grote opkoopactie voor organisaties. Organisaties die nog hardware in bezit hadden die niet wordt gebruikt, kon waardevol zijn voor Serious Request. Infotheek kocht deze hardware op en de klant kreeg de keuze om een deel of de gehele netto-opkoopwaarde te doneren aan Serious Request.

Chief Operations Officer Jordy Kool: "Met dank aan klanten, leveranciers en andere relaties hebben we een zeer mooi bedrag kunnen doneren aan 3FM Serious Request. De opkoopactie trok ook veel aandacht. Zo hebben diverse organisaties gedoneerd via de opkoopactie."

Ook de medewerkers van Infotheek hadden zich ingezet voor 3FM Serious Request. Operational Manager Mirjam Roos: "Infotheek is een bedrijf waarbij werk en plezier hand in hand gaan. Afgelopen vrijdag hebben we een verkleeddag gecombineerd met verschillende acties om geld op te halen. Zo hebben enkele collega's de hele dag gewerkt en muziek gedraaid in de Plastic Skihut en hebben andere collega's weer schnitzels gebakken in ruil voor een donatie. Directie had uiteindelijk het intern opgehaalde bedrag verdubbeld. Dus door allerlei kleine en grote acties uit te rollen hebben we in totaal €12.500 weten op te halen voor 3FM Serious Request."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4337085). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.