Managed hosting door True

KWF vervangt Centric op De Graafschap-shirt

 

KWF Kankerbestrijding prijkt per direct op het voetbalshirt van De Graafschap. Ict-dienstverlener Centric staat zijn plek als shirtsponsor af, nadat de voetbalclub te kennen gaf de sponsorovereenkomst met Centric na het lopende seizoen niet te verlengen. Algemeen directeur van Centric Gerard Sanderink had openlijk kritiek geuit op het technisch beleid van De Graafschap.

Centric dient wel het contract met De Graafschap uit en zal aan alle financiële verplichtingen voldoen. ‘De nuchterheid van de club past bij Centric', schrijft Sanderink op de website van het dienstenbedrijf.

‘Ik was er van overtuigd dat de club de potentie had Centric op positieve en professionele wijze te vertegenwoordigen. Helaas is dit seizoen meerdere malen gebleken dat wij van mening verschillen over hoe De Graafschap kan uitgroeien tot een professionelere organisatie. De ontwikkelingen van de afgelopen weken hebben mij doen besluiten onze naam niet langer zichtbaar te willen verbinden met De Graafschap. Daarom stellen we de shirtvermelding beschikbaar aan KWF Kankerbestrijding', aldus Sanderink.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3776784). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Vacatures bij Centric

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.