Managed hosting door True

Origineel kerstcadeautje: Steve Jobs-actiefiguurtje

 

Een Amerikaans bedrijf ontwikkelde een actiefiguurtje van Apple's ceo, maar het is helaas niet meer te koop, zo meldt Data News.

Er zijn geen grenzen aan de bewondering van Apple-fans voor Steve Jobs. Om daar gepast op in te spelen, ontwikkelde een Amerikaans bedrijf een actiefiguurtje van Apple's ceo voor de schappelijke prijs van 80 dollar. Helaas, er zijn er maar 300 van beschikbaar en die waren in twee dagen uitverkocht. En nu heeft Steve Jobs ook zijn advocaat op de verkoper afgestuurd zodat je het poppetje niet meer kan kopen.

Geen nood, op de website van het bedrijf kun je een selectie foto's van het actiefiguurtje bewonderen. Die realistische baard! Die smaakvol gekreukte jeans! Dat nooit gewassen zwarte t-shirt! En die niet-werkende revolutionaire mini iPhone 4! Het actiefiguurtje heeft het allemaal.

Leuk extraatje: bij het figuurtje krijg je drie blanco 'bubble cards' waarmee je Steve allerlei geinige dingen kunt laten zeggen. Je kunt het tekstballontje vervolgens aan zijn hoofd vastmaken, zodat het lijkt of hij een van zijn fenomenale one-liners debiteert. Wat is het toch fijn om een Apple-fan te zijn! O ja, de 300 actiefiguurtjes van Bill Gates die hetzelfde bedrijf volgens niet bevestigde geruchten ontwikkelde, zijn volgens kwade tongen nog allemaal te koop.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3679458). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.