Managed hosting door True

Centralpoint.nl schenkt aan Stichting School in a Can

 

Stichting School in a Can heeft Centralpoint.nl benaderd en een bijdrage gevraagd in de vorm van een HD Camera. De e-tailer heeft aan dit verzoek voldaan.

Door middel van samenwerkingsverbanden bouwt stichting School in a Can scholen uit zeecontainers. De stichting heeft als doel de onderwijsfaciliteiten in ontwikkelingslanden structureel en duurzaam te verbeteren, met creatieve en zo goedkoop mogelijke projecten. School in a Can heeft samen met Wouter Zwerink een concept ontwikkeld om van zeecontainers scholen te bouwen. Het is een modulair op te bouwen systeem dat onbeperkt uitbreidbaar is. Eén module bestaat uit twee zeecontainers met onder meer een les- en een computerlokaal en sanitaire voorzieningen. In de module kunnen circa 30 leerlingen les krijgen. De stichting is voro zijn projecten in hoge mate afhankelijk van derden en daarom hard op zoek naar partners. Central Point is een van de partners. Zie voor meer info: www.schoolinacan.com.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3277196). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.