Managed hosting door True

Tech Data reikt Fiat 500 uit

 

Afgelopen week heeft Sandra van der Heijden van SIS Automatisering bij Fiat-dealer Auto Rhee in Heemstede de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen van Norbert van der Bilt van Tech Data.

In december en januari waren er prijzen te verdienen bij Tech Data. In een actieperiode van ruim twee maanden hield de distributeur een loterij zijn resellers georganiseerd.

De 'Grande Finale' was op het Tech Data Partner Event. Fiona Heering trok uit ruim 15.000 loten de winnares van de hoofdprijs. Afgelopen week mocht Sandra van der Heijden van SIS Automatisering bij Fiat-dealer Auto Rhee in Heemstede de hoofdprijs in ontvangst nemen van Norbert van der Bilt, internal sales manager bij Tech Data. Sandra van der Heijden was aangenaam verrast met de prijs. "Nooit gedacht dat wij als kleinere reseller zo'n grote prijs zouden winnen. Wij hebben een leuk model uitgezocht en gaan er zeker veel plezierige ritjes mee beleven. Helemaal top!"

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3250368). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.