Managed hosting door True

InterConnect naar Dakar voor het goede doel

 

Op 13 februari gaat voor de 7e keer de Amsterdam Dakar Challenge van start. Het InterConnect Dakar Team, bestaande uit onze eigen medewerker Rick en zijn broer Maarten, gaat de uitdaging aan om met minimale middelen een barre tocht van 8500 kilometer voor het goede doel af te leggen.

De Amsterdam Dakar Challenge is een endurance rally van Amsterdam naar Dakar, Senegal. De uitdaging is om deze zware tocht, door onder meer de Sahara, te volbrengen met een auto van maximaal 500 euro. De teams zijn tijdens de rally volledig op zichzelf - en elkaar - aangewezen. Dit allemaal maakt van deze Challenge een uniek avontuur.


InterConnect heeft zich al als hoofdsponsor aan het team verbonden dat voor Stichting KiKa en Oxfam Novib gaat rijden. Het InterConnect Dakar Team hoopt in totaal 25.000 duizend euro op te halen. Het liefst maakt InterConnect er een mooi project van met haar netwerk van klanten en relaties. Samen kunnen we de doelstelling halen. Gelukkig hebben de eerste klanten en dealers zich al aangemeld als sponsor. Daarvoor alle dank van het Team, InterConnect en de goede doelen!


U kunt de voortgang van het InterConnect Dakar Team volgen op de website www.interconnectdakar.nl. Wilt u meer weten over de Amsterdam Dakar Challenge en het InterConnect Dakar Team, bezoek dan de website www.amsterdamdakar.com of neem contact op met het team via info@interconnectdakar.nl.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3217476). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.