Managed hosting door True

Controleer je partner met je iPhone

 

Met een vrij bedenkelijke applicatie voor de iPhone kunnen Amerikaanse gebruikers alles te weten komen over hun huidige of toekomstige liefdespartner.

De applicatie "DateCheck" werd bedacht door het Amerikaanse bedrijf Intelius (en werkt ook enkel in de VS). De gebruikers kunnen met een naam of een telefoonnummer op zoek gaan in de databank van Datecheck en zo controleren of hun geliefde geen informatie voor hun heeft achtergehouden. Dat kan gaan van een crimineel verleden tot het feit of ze al dan niet getrouwd zijn. Het zoeken naar info is gratis, meer grondige informatie kan tot 40 dollar (een kleine 30 euro) kosten.

DateCheck bezit gegevens met betrekking tot seksueel geweld, rijden onder invloed en arrestaties in verband met drugs, aldus Intelius. Daarnaast kan er ook worden nagegaan of iemand al dan niet alleen woont en hoeveel huur hij/zij moet betalen. De applicatie zal binnenkort beschikbaar zijn

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3103360). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.