Managed hosting door True

Logitech sponsort clubtour Miss Montreal en Bertolf

 

Logitech en 8ball Music zijn overeengekomen dat Logitech de clubtour sponsort van Miss Montreal en Bertolf. Met deze overeenkomst profileert Logitech zich met haar audioproducten nog nadrukkelijker in de richting van muziekliefhebbers.

Miss Montreal en Bertolf starten in oktober met hun eerste clubtours. Tot en met december doen ze verschillende zalen verspreid door het land aan. Bijzonder is dat 3FM Serious Talent acts de voorprogramma's verzorgen van de shows. Bezoekers krijgen dus niet alleen optredens van Bertolf of Miss Montreal, maar zien bijvoorbeeld ook The Hype, Number Nine, Florian Wolff, Symon of Stud Muffins.

Special Edition CD cadeau
Alle bezoekers van de concerten van Miss Montreal en Bertolf krijgen een uniek cadeau mee naar huis. Een Special Edition CD met daarop 10 liedjes: de grootste hits van het tweetal en het duet ‘Won't you let me have my way with you'. Deze CD wordt aangeboden door Logitech. Consumenten die vanaf half oktober Ultimate Ears, PC/ notebook speakers of I-pod speakers kopen van minimaal € 50,00 krijgen eveneens deze cd.

Rogier Volmer, Regional Manager Benelux van Logitech: "Door deze samenwerking brengen we ons merk onder de aandacht bij muziekliefhebbers, die ons wellicht kennen als leverancier van computeraccessoires. Logitech heeft echter inmiddels een volwassen muziekportfolio dat ook voor muziekliefhebbers die meer dan gemiddelde kwaliteit eisen van hun speakers of in-ear hoofdtelefoons interessant is. Eerder dit jaar werkten we al samen met 8ball Music om aanstormend talent Tania Christopher te ondersteunen. We hebben daar goede ervaringen mee, dus we verwachten ook nu weer veel van deze samenwerking!"


Miss Montreal
Miss Montreal frontvrouw Sanne Hans scoort met haar debuutsingle ‘Just a Flirt' meteen top-5 hit en presenteert in mei dit jaar haar album ‘Miss Montreal'. Sanne is in deze periode ook regelmatig te gast in het programma ‘De Wereld Draait Door'. Na een druk festivalseizoen duikt ze nu de kleinere zalen in voor een persoonlijke en intieme clubtour. Hier speelt ze haar hits waaronder ‘This is my life' en ‘Seven Friends', aangevuld met nieuw werk. Dit najaar staat de release van de vierde single van het album gepland, de ballad ‘Addicted to Crying'. Deze zal in het programma van Giel Beelen op 3FM in primeur gaan.

Bertolf Bertolf maakt met zijn debuutalbum ‘For Life' indruk op luisteraars en critici. De singles ‘Another Day' en ‘Mr Light' bereiken met gemak de top 10 en dat blijft ook bij het programma Pauw & Witteman niet onopgemerkt. Onlangs sprak hij aan tafel met de heren over zijn grote voorbeelden The Beatles, speelde live in de studio zijn hit ‘Mr Light' en verraste de binnenstad van Amsterdam met een Beatles rooftop concert. De pers reageert enthousiast op de talentvolle zanger en zijn band. Tijdens een bezoek aan het programma Giel! op 3FM speelt Bertolf zijn versie van de hit van Madcon: 'Beggin''. Dit wordt zo goed ontvangen dat er is besloten dit de nieuwe single van Bertolf te maken, met een release in september.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3076878). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.