Managed hosting door True

Zeven NetApp-partners in de prijzen gevallen

 

Storageleverancier NetApp heeft tijdens zijn jaarlijkse channel kick-off evenement zeven awards uitgereikt aan channelpartners. Met de onderscheidingen wil NetApp zijn partners belonen voor de goede prestaties en de samenwerking verder verstevigen.

"Partners werken steeds zelfstandiger aan oplossingen en initiatieven en aan het ontwikkelen van hun technische kennis om de relatie met NetApp te verstevigen en uit te bouwen", zegt Victor Schmitz, VIP channel manager bij NetApp. "Met deze awards willen wij onze waardering daarvoor uiten."

Een overzicht van de awards die NetApp uitgereikt heeft, met de toelichting die het bedrijf ervoor gaf:
 
Consulting Partner of the Year: Centric IT Solutions
Centric heeft deze award gewonnen vanwege de hoge mate van zelfstandigheid op professional services, de mate van certificering en de mate van executie op het gebied van consultancy.
 
Best Distributor of the Year: SNE
SNE prolongeert deze titel. De samenwerking met het lokale NetApp-team heeft geleid tot groot succes van het MSE-programma in de EMEA-regio en is een erkenning van de goede samenwerking tussen beide partijen.
 
Solution Partner of the Year: Fujitsu
Deze onderscheiding bevestigt de intensieve en succesvolle samenwerking tussen NetApp en Fujitsu. De ontwikkeling van een waardetoevoegende oplossing door het bedrijf - aansluitend op de NetApp-technologie - gaf de doorslag.
 
Visionary Partner of the Year: ISIT
NetApp heeft deze award toegekend aan ISIT vanwege het succes van de metrocluster-technologie waarin ISIT voorop loopt.

Most Promising Partner of the Year: Insign.it
Insign.it is beloond als meestbelovende partner van NetApp vanwege de goede samenwerking met de NetApp-organisatie en de omzetgroei afkomstig van NetApp-oplossingen.
 
Best New Coming Partner of the Year: StoreData
StoreData heeft in korte tijd flink wat NetApp-kennis uitgerold in de eigen organisatie. het bedrijf heeft zich bewezen als sterk opkomende speler in de markt.
 
Partner of the Year: PQR
PQR won vorig jaar nog de award voor Fastest Growing Partner of the year. De Platinum Partner van NetApp is Partner of the Year vanwege de behaalde resultaten en de kennis en expertise binnen de organisatie. Vooral de inzet die PQR toont om met NetApp goede resultaten neer te zetten, heeft ertoe geleid dat PQR met deze award naar huis ging.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2993677). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.