Managed hosting door True

IBM maakt ilionx bètapartner voor Connections 2.5

 

Ict-dienstverlener ilionx is Lotus Connections 2.5 Bètapartner geworden. Het gesloten bètaprogramma loopt tot en met juli 2009. Naar verwachting wordt de nieuwe versie van de social software suite van IBM in het derde kwartaal van 2009 geïntroduceerd.

Lotus Connections is een op de zakelijke markt gerichte social software suite. Binnen de suite is het mogelijk om kennis te delen door middel van blogs, forums en communities. Lotus Connections 2.5 zal nieuwe onderdelen bevatten als wiki's, social file sharing en micro blogging (twitter).

Wiebe de Boer, managing director van ilionx, ziet deelname aan het bètaprogramma als een erkenning van de actieve rol die het bedrijf heeft binnen de Lotus Connections community. "We zijn een gerenommeerde partner bij implementaties van Lotus software oplossingen en in het bijzonder van Lotus Connections. Door het deelnemen aan het bètaprogramma kunnen we een belangrijker bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Lotus Connections."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2965593). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.