Managed hosting door True

Copaco McDOS jaagt resellers over de kop

 

In de maanden mei en juni jaagt Copaco McDOS resellers over de kop, in de achtbaan. Bestellingen van LG monitoren, Microsoft OEM, MSI notebooks & full systems en Samsung printing beloont de distributeur met kaartjes voor attractieparken in Nederland.

De actie is volgens het principe ‘boter bij de vis'. Resellers hoeven niet te sparen, maar ontvangen direct hun beloning. Zo is een besteding van €1000,- al goed voor een bezoek aan Duinrell. Resellers die de smaak te pakken hebben en blijven bestellen, gaan naar Burgers Zoo, Dolfinarium Harderwijk, Walibi World of de Efteling. De reseller bestelt bij Copaco McDOS en krijgt direct de kaartjes voor het hele gezin toegestuurd.

Aan liefhebbers van een lang weekend weg is ook gedacht. Zij kunnen een ontspannen weekend in een bungalowpark van Landal verdienen. De actieperiode is van 1 mei tot en met 30 juni 2009.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2950481). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.