Managed hosting door True

Steun van Adobe voor werkloze programmeurs

 

Adobe schiet in Duitsland softwareprogrammeurs die hun baan verliezen door de crisis te hulp. Het bedrijf profiteert zelf ook van zijn ondersteuningsprogramma voor werkloze ontwikkelaars.

Duitse programmeurs die hun baan verliezen kunnen een gratis Adobe-starterspakket aanvragen, meldt CRN Duitsland. In het pakket zit onder meer een licentie voor het gebruik van Adobe Flex Builder 3, een uitnodiging voor een gratis training en toegang tot evenementen voor ontwikkelaars.

Anderhalf jaar na de introductie van zijn ontwikkelplatform voor webapplicaties Flex is Adobe niet tevreden over het aantal ontwikkelaars dat met de software kan omgaan. Doordat te weinig techneuten de techniek in hun vingers hebben loopt Adobe naar eigen zeggen handel mis. Door werkloze programmeurs, die eindelijk tijd hebben voor cursussen, de kans te bieden hun kennis te verbreden hoopt de softwarevendor zijn omzet te verhogen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2916545). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.