Managed hosting door True

TimeRime zoekt tijdlijn-resellers

 

Applicatieaanbieder TimeRime is op zoek naar resellers die zijn tijdlijnapplicatie willen verkopen. Directeur Gerard Pastwa zegt dat resellers tot "enkele tientallen procenten" marge kunnen verdienen zonder daar heel veel werk voor hoeven te verrichten.

TimeRime is een spin off van webdevelopment bedrijf Hoppinger. Het enige product van het bedrijf is een applicatie waarmee eenvoudig een interactieve tijdlijn gemaakt kan worden. Bijvoorbeeld om de geschiedenis van een bedrijf te illustreren.

Zo'n tijdlijn kan volgens Pastwa "als een saas-achtige applicatie" in een website opgenomen worden. "Resellers die onze applicatie aan bedrijven verkopen krijgen van ons een gestaffelde korting. Als ze de applicatie tegen de brutoprijs aan de klant verkopen kunnen ze tot tientallen procenten marge opstrijken. Daarnaast kunnen ze geld verdienen aan het programmeerwerk om onze applicatie heen. Het is heel eenvoudig om tegen onze applicatie aan te programmeren. Dat hoeft niet handmatig te gebeuren, het is gewoon een kwestie van de juiste queries in de database te selecteren."

Tot nog toe heeft TimeRime drie resellers aan zich weten te binden. "Zij kwamen allemaal uit ons eigen netwerk. Omdat we het een prettige manier van verkopen vinden als een ander het voor ons doet willen we het aantal resellers graag uitbreiden. Maar het is niet zo dat iedereen onze applicatie maar mag verkopen. We hebben voor onszelf wel al een beeld van de eisen en voorwaarden die we gaan stellen aan resellers die we nog niet kennen, maar die staan nog niet op papier."

Op dit moment heeft TimeRime nog geen informatie voor resellers op zijn site staan. Pastwa sluit echter niet uit dat er op korte termijn een aparte site voor resellers gelanceerd zal worden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/2904525). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.