Managed hosting door True

LogicaCMG onder winnaars Nationale ICT Awards

 

In Utrecht zijn gisteravond tijdens het Nationaal ICT Event de Nationale ICT Awards en enkele andere onderscheidingen uitgereikt.

Winnaar van de Broos van Erp-prijs werd BackBase, dat een gebruiksvriendelijke HTML-editor heeft ontwikkeld. ICT Personality 2004 werd de Amerikaanse Ambassadeur Clifford Sobel. De ICT Publieksprijs werd gewonnen door het Nederlandse Rode Kruis, met een registratie- en informatiesysteem via internet voor slachtoffers bij calamiteiten.

 
De Nationale ICT Award in de categorie MKB werd gewonnen door Green Dino met de Nederlandse Rij-simulator; in de categorie Overheid/Non-profit won de Universiteit van Twente met ZAP, een programma van interactieve onderwijsmodules; bij de categorie Grootbedrijf was De Efteling samen met LogicaCMG de winnaar met een systeem voor mobiele kaartverkoop. De MyOffice Award ging naar Vodafone voor haar draadloze kantoortoepassing.


Het dagprogramma, dat werd bijgewoond door ruim 400 bezoekers, werd geopend met een keynote van Henk Volberda, professor Strategisch Management aan de Erasmus Universiteit en auteur van Rethinking the Dutch Innovation Agenda. Aansluitend discussieerde hij met Joop Sistermans (voorzitter Adviesraad voor het Wetenschaps- en Technologiebeleid), Auke Leenstra (directeur SIO bij het Ministerie van Economische Zaken) en Han Gerrits (professor Technology & Innovation aan de Vrije Universiteit Amsterdam) over de belangrijkste succesfactoren voor innovatie: verandering in managementstijl en organisatiestructuur.

 

 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/286306). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.