Managed hosting door True

Innovatie staat centraal op Nationaal ICT Event 2004

 

Op dinsdag 18 mei vindt in Mediaplaza in de Jaarbeurs te Utrecht het Nationaal ICT Event 2004 plaats.

Tijdens dit evenement wordt in een gratis dagprogramma door een keur van deskundigen gekeken hoe het met ICT en innovatie in Nederland is gesteld. In de afgelopen periode had innovatie in veel sectoren in Nederland geen prioriteit. In economisch opzicht betekent deze stilstand achteruitgang en de tijd om de bedrijfsvoering te vernieuwen en te optimaliseren gaat nu dan ook dringen. Juist nu de mondiale economie aantrekt, is het voor Nederlandse bedrijven belangrijk de boot niet te missen.

Veel organisaties zijn zich hiervan bewust en daarom staat innovatie hoog op hun agenda. Het Nationaal ICT Event presenteert die organisaties tijdens deze dag in een programma met tal van succesvolle ICT-toepassingen en business cases: waar raken ICT & business / ondernemen elkaar? Centrale thema’s bij deze sessies zijn ’rebellie en durf’: je moet durven investeren, je moet durven vooruitkijken. De gepresenteerde cases zijn dan ook voorbeelden van durf, vernieuwing, tegen de stroom in, hoe kan het wèl-mentaliteit. De cases die worden besproken geven antwoord op de vragen: waarom heb je het gedaan, hoe heb je het gedaan, wat ging goed, wat ging fout, zijn de doelstellingen behaald, wat is de ROI, met als conclusie: de Drie Gouden Tips.

E-business en ICT-awards
Op het Nationaal ICT Event worden de belangrijkste e-business en ICT-gerelateerde awards in Nederland samengebracht. Tijdens deze dag vinden de openbare juryzittingen plaats waarbij de genomineerden hun genomineerde cases zullen presenteren voor de diverse jury’s, die dezelfde dag de winnaars zullen bekendmaken.
Het gaat hierbij om genomineerde cases voor de De Broos van Erp prijs voor de meest veelbelovende start-up, de ICT Award voor de organisatie de categorieën Grootbedrijf, MKB en Overheid/non-profit, de ICT Personality Award, de ICT Publieksprijs, en de MyOffice Award.

Gedurende de gehele dag zullen er naast de presentaties op het Netwerkplein diverse activiteiten plaatsvinden, waarin de bezoekers van het dagprogramma actief kunnen participeren en elkaar en de sprekers en genomineerden kunnen ontmoeten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/283587). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.